FAJR

05:00

Zonsopgang

05:29

Zawaal

12:35

ZUHR

14:15

ASR

19:30

MAGHRIB

21:53

ISHA

00:00

Over ons

 

Masjid Ghausia heeft als doel het faciliteren van, een plek voor, islamitische religieuze bijeenkomsten. Ondergenoemde doelstellingen dragen hiertoe bij:

Om een goede invulling te geven aan onze doelstellingen is een sterke bestuurssamenstelling nodig. Masjid Ghausia hanteert de volgende bestuurssamenstelling:

  • Dagelijkse bestuur
  • Algemeen bestuur

Het bestuur

Het dagelijkse bestuur is verantwoordelijk voor de dag dagelijkse activiteiten en bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter – Dhr. R. K. Raja

Secretaris – Dhr. S. Mahmood

Vice-Secretaris – Dhr. K. Rehman

Penningmeester – Dhr. W. Sardar

2e Penningmeester – Dhr. A. Hussain

Algemeen bestuurslid – Dhr. A. Din

Alle bestuursleden hebben een gelijkwaardige positie in de besluitvorming. Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Masjid Ghausia. Het stichtingsbestuur vergadert tenminste eenmaal per jaar.

 

Algemeen bestuur

Naast het dagelijks bestuur is een algemeen bestuur actief bestaande uit 19 leden. Het algemeen bestuur is verantwoordelijk voor de lange termijn richting en visie van Masjid Ghausia en focust zich, door middel van werkgroepen, op de volgende thema’s:

ANBI

Masjid Ghausia heeft een ANBI status. Uw periodieke giften zijn aftrekbaar voor de belasting, lees de voorwaarden op de website van de belastingdienst.

Algemeen

Statutaire naam: “Stichting Masjid-WA-Darululum Islamia Ghausia “ahle Sunnat Wal Jamaat”, hierna genoemd als “Masjid Ghausia” of ‘de stichting’.

KvK – 41127890

RSIN – 804857003

[doneren_met_mollie]